Om Private Car Care 

Mit navn er Adam og jeg er 21 år. Ofte er det mig, du møder når du booker en klargøring hos Private Car Care. Jeg begyndte at rengøre biler i Hareskovby allerede da jeg var 14 år, og gik rundt med min nyerhvervede støvsuger og plejemidler i min trækvogn. Arbejdet foregik sideløbende med folkeskolen og senere gymnasiet.

Som den loyale kundekreds blev stadig udvidet, søgte jeg nogen til at hjælpe mig. Valget faldt på min ven Jacob, der besidder samme sans for detaljer og grundige tilgang til arbejdet som jeg selv. Begge elsker vi at se biler gå fra ”vel brugte” til at stå velplejede og skinnende rene.

Vision

Vores vision for Private Car Care er at skabe danskernes foretrukne bilklargøringsvirksomhed. Vi vil være kendte for vores gode tilbud og høje serviceniveau. Og for en overskuelig og prisvenlig platform, som er belejlig og let at anvende. Prisen er fast, og du kan være sikker på at modtage en grundig indvendig rengøring hver gang du booker os.

Tiltag mod spredning af coronavirusSådan tackler vi coronasituationen sammen!

Vi er opmærksomme på den ekstraordinære situation vedrørende Covid19, og vi har taget vores forbehold i forhold til anbefalinger fra de offentlige myndigheder.

Derfor vil vores medarbejdere være iført ansigtsmaske og beskyttelseshandsker ved arbejdet hos dig, dette er for at formindske risikoen for smittespredning.

Har du spørgsmål eller ønsker specielle forbehold ifm. en kommende opgave, så kontakt Private Car Care på telefon 25 28 66 60